,

Jolly Shiva

Tispe f: 17.07.2017

Shiva`s journal

Jolly Shiva hentet vi hos Oppdretter Terra Polar sensommer 2017. Hun er ei stor tispe med mye selvsikkerhet. Shiva har et fint gemytt men kan også vise at hun ikke finner i alt. Hun trekker seg unna om der er situasjoner hun ikke er tilfreds med. 

Shiva elsker kos og oppmerksomhet og kunne nok aller helst tenkt seg og fått fått alt dette for seg selv. Hun er rolig av personlighet og tilpasser seg di fleste plasser og situasjoner. 

På turer er hun en dyktig kløv bærer og klager sjeldent. I trekk er hun noe mer bedagelig anlagt, men om hun ser konkurrenten passere så får hun fort motivasjonen til å ta innpå ledelsen igjen.

Vi kaller henne "diva" som kan beskrive henne med et ord.


 

Alfa

Hanne f: 23.03.2019

Alfa`s journal

Apollon Alfa hentet vi  hos oppdretter Stian Haga mai 2019.  Han er en stor og stødig hann hund med verdens største "bøtte" med tålmodighet. Vi hadde forberedt oss på en trøblete tenårings fase og oppdragelse med tanken på rasen. Men han er bare snill og god å finner seg i det meste. Han er enkel å ha med å gjøre og stiller seg under Shiva i rang. 

Alfa er en sterk arbeids kar og trekker/bærer som en okse. Han gir sjeldent opp i trekk og det er heller vi som må begrense han. 

 Sammen med andre mindre raser hannhunder kan han vise testosteron og selvsikkerhet som ikke er hannhunder ulikt. 

Alfa er en god tålmodig og robust kosebamse.


Hunder i avl - Retningslinjer

Vi helsetester våre hunder etter nkk og raseklubbens retningslinjer. Og hunder som går i avl innfrir alle krav til helse sjekk, gen tester, eksteriør premieringer og skal samtidig ha et stødig gemytt. 

Lag din egen hjemmeside gratis!
footer-01.design-01 .footer-columns { display: none; }